Onze huisregels

Lingerie ...

Onze passie voor lingerie is heel erg groot ...
Elke dag opnieuw proberen wij u de mooiste en meest verfijnde collecties te tonen. Kwaliteitscontrole vanaf het prille begin, tot in de laatste fase : daar gaan we voor. Als de ontwerpers en de dames aan de naaimachines deze collecties met heel veel zorg en liefde behandelen, dan kunnen wij dit alleen maar ondersteunen. Wij zullen samen met u op zoek gaan naar het meest geschikte setje. Setje, ja, u leest het goed. Een lingeriesetje bestaat uit minstens twee delen : een bovenstukje en een onderstukje. Extra's zoals een suspender, een serretaille, ... kunnen altijd. Omdat al onze bovenstukjes meestal met verschillende modellen van onderstukjes kunnen worden gecombineerd, is kiezen alleen maar een luxeprobleem. En zeg nu zelf : het voelt toch zalig als u 's morgens in een perfect passend setje voor de spiegel staat, en vol zelfvertrouwen kan beginnen ?

Daarom worden onze setjes altijd als setje verkocht. Ook bij de nachtjurkjes hoort een onderstukje.

Passen gebeurt met heel veel zorgzaamheid. Aandacht voor uw welzijn en comfort in het paskamertje, en wederzijdse bekommernis voor de aangeboden stukken. Wij bieden u de mogelijkheid om een huidkleurig passtringetje te dragen, dat u na gebruik gewoon in het bijhorende waszakje stopt, discreet voor u en mij, zodat het nadien in de wasmachine kan. Het enige stukje lingerie dat hier ooit de binnenkant van de wasmachine voelt ... Want ... u weet het wel, lingerie hoort niet in de wasmachine ! Lingerie verwent ons, dus ... wij verwennen onze lingerie met een handwasje. Zin in een drankje ? Kopje Nespresso of een glaasje bubbels, een chocolaatje, ze worden u van harte aangeboden. 
 
 
Kortingsbonnen, waardebonnen, promoties : worden u van harte gegund. Er kunnen geen acties worden gecombineerd, of bonnen worden samengevoegd. Per bezoek aanvaarden wij één formule of één bon.

Tijdens de koopjesperiode of bij speciale acties worden er geen geschenkbonnen aanvaard.
 
Geschenkbonnen worden niet in contanten uitbetaald, en kunnen ook niet worden vervangen bij verlies of diefstal.

Betalingen kunnen cash, met Bancontact of met creditcards als Visa en Mastercard.

Retouches, herstellingen, aanpassingen : worden met veel zorg en vakkundigheid door onze naaister tegen kostprijs uitgevoerd.  

Met dank voor uw begrip en medewerking !