Plannen

Het mens zit boordevol plannen.

Maand juli : beurzentijd.  Dat betekent dat we nog een keer naar buiten mogen.  Parijs, Firenze, Milaan, Antwerpen, Londen, ...

Ik verzamel weer heel wat mijlen deze maand !  Het klinkt allemaal heel glamoureus en het is altijd voluit genieten, maar ook keihard werken.  Een grondige voorbereiding wat betreft stijlen, merken, nieuwigheden, opvolgen van eerdere ontdekkingen ...  Dat is al het halve werk.  Daarna afspraken vastleggen en proberen om overal op tijd te zijn.  Want we willen geen slechte indruk maken.  Goed luisteren, kijken, vragenlijst afwerken, nota's nemen.  Heel snel denken en oordelen.  Buikgevoel.  Sprieten staan gespannen.  

Tussendoor denken aan onze madammen.  Want dankzij hen en voor hen zijn wij hier.  Uw opmerkingen neem ik mee.  En probeer ik ontelbare keren door te geven in de hoop dat er ooit wordt geluisterd en dat er ook iets mee wordt gedaan.  Soms geef ik het op.  Dan denk ik stilletjes : ok, wie niet wil horen, die moet maar voelen.  Werkt altijd.

Augustus : met stip in onze agenda : zondag 6 augustus.  Misschien ook nog zondag 13.  Onze eerste najaarsfotoshoot.  Met model.  Bedoeling is om eigen foto's te maken van onze najaarscollecties.  Want jullie vragen heel veel beeldmateriaal, terwijl ik het liever bescheiden hou.  Omdat we absoluut meer dan iets in huis hebben voor elke madam, maar niet alles kan voor elke madam.  Eén blik op uw lijf en twee minuten babbel, dat is voldoende om u met iets leuks te verrassen.  En dat is soms sneller dan u en ik verwachten.  U bent uniek en elk model zal bij iedereen anders ogen.  En wij halen u graag uit uw comfortzone.  

Maar ik begrijp het wel.  De hoeveelheid beelden die elk ogenblik via het internet op ons netvlies verschijnen maken ons gulzig en hongerig naar meer.  En tegelijkertijd hebben we het gevoel dat we het allemaal al eens hebben gezien. Terwijl collecties pas zo'n maand of zeven, acht nadat wij ze te zien krijgen ook effectief in de winkel hangen. Vers van de pers. Al lijkt het dan niet meer zo.

Omdat wij altijd zullen kiezen voor tijdloze stijlvolle collecties kunnen de foto's ook met mondjesmaat worden verdeeld.  Meer nog, uw inspanning om tot hier te komen en u neer te vleien in ons salon zal zo tot een nog gelukzaliger gevoel leiden : de oohs en de aahs klinken luid, want de première van al dat moois is voor uw ogen.  Letterlijk, For Your Eyes Only.  En dat wilt u toch niet missen ?  

September : mijn september.  Ik ben een septemberkind.  Met alles erop en eraan.   Een echte.  Helemaal.

In september zou er al een mooi aanbod van onze najaarscollecties aanwezig moeten zijn.

Een special tweedaagse met en rond de collectie van CATANZARO, daarmee gaan we beginnen.  Noteer nu misschien al in uw agenda : zaterdag 16 en zondag 17 september. Tipje van de sluier : elke aankoop wordt beloond met een touch-up make-up en een foto in uw gekozen outfit.  Modeshow.  Special window.  Drinks.  Alle details volgen nog.  Opendeur maar met inschrijving op voorhand omwille van praktische organisatie. 

Dan doen we dat richting feestdagen nog een keer voor de andere merken.

't Komt goed, madammen, mijne heren.  

Ik wens u van harte eerst nog schitterende zomerdagen en hoop op een zalige herfst.  Mijn seizoen !

Shhh, stilletjes koffertje pakken voor Firenze...  Ik weet waar de ijsjesman met de lekkerste stracciatella woont ... een Italiaanse charmeur die drie keer vroeg wat ik precies wilde, alleen maar omdat hij mijn uitspraak van "stracciatella" zo smakelijk/vermakelijk vond ...  En deze domme gans die echt dacht dat hij een beetje doof was ...  Mannen !!!

Tot de volgende !