Speeltijd ...

Na rijp beraad (klinkt sjiek, hé ?), na wikken en wegen, na zoveel slapeloze nachten, na nog meer pro's en contra's hebben we besloten om toch terug een (beperkt) aanbod te voorzien in speelgoed voor plus 18.

De vraag blijft.  En ja, ik begrijp dat u liever in de intimiteit en warmte van het boudoir de nodige info hoort dan online de bomen in het bos niet te zien.

Want uiteindelijk is zo'n speeltje nog altijd een soort verlengstuk van ons eigen lijf. We moeten ons er goed bij voelen.  

Ik heb het altijd heel belangrijk gevonden om het speeltje letterlijk in uw handen te leggen zodat u kon ervaren of het iets voor u kon betekenen.  Sans gêne.  Wij zijn vrouwen.  Vrouwen onder elkaar.  Laten we eerlijk zijn : zoveel lijven, zoveel wensen, zoveel verlangens, zoveel verwachtingen.  Bottomline blijft echter dat wij jarenlang uw wensen, vragen, opmerkingen hebben gehoord.  Wij kregen zo een vrij goed beeld van wat er in een vrouwenhoofd leeft en of en hoe een/welk speeltje voor u een meerwaarde zou kunnen bieden.  Solo of met twee.

Tegen de feestmaand december gaat u bij ons uw nieuwste Lelo in stijl kunnen kiezen.  Met ons advies kan het alleen maar een superfeest worden !

Liefste madammen, ik denk dat ik mag zeggen dat ik hier al alles heb gehoord, gooi het in de groep, zou ik zeggen.

Alhoewel, zo af en toe rollen mijn ogen ook nog eens, maar dan kunnen we daar samen eens hartelijk mee lachen !