Afspraken

Wij ontvangen onze bezoek(st)ers alleen na afspraak.

U kan hiervoor bellen, mailen of berichten.

Soms heeft u nog geluk op het laatste moment.  U kan het gewoon vragen, wij kijken dan wat mogelijk is.

Neen, het boudoir heeft geen vaste openingsuren.  Indien u een geschenkbon wenst aan te kopen, dan belt u even en spreken we af wanneer u langskomt.

Of u schrijft het bedrag over, bezorgt ons de gegevens en het mailadres van de gelukkige ontvangster en wij zorgen voor de rest.

Waarom afspraken ?

Omdat wij vinden dat het kiezen van lingerie uw me-time moment is en u bij het maken van uw keuze geen pottenkijkers nodig heeft.

Het boudoir is niet de klassieke lingeriewinkel.  

Wij hebben ervoor gekozen om u te laten kennismaken met wat lingerie zou moeten zijn.  De waardering voor en kennis van de mooiste materialen : zijde en kant.  Geen namaak.  Geen lageloonlandenwerk.  Produktie binnen Europa, meestal zal dit Italië of Frankrijk zijn.  De landen waar echt nog de knowhow zit, gecombineerd met passie.  Passie voor het vak.  Passie voor precisie en verfijning.

U zoekt eens iets anders of u wilt eindelijk ervaren hoe het voelt om de juiste maat te dragen ?  Dan zijn wij er.  

Wij vinden dit nog altijd onze grootste uitdaging : samen met u op zoek naar het perfecte setje, jurkje ...  Voor uw dagdagelijkse lingerie of voor uw speciallekes ...

Het beeldmateriaal op de website en op de Facebookpagina geeft u een idee omtrent ons aanbod.  Maar we hebben veel meer in huis.

Nog één tip : "ik wacht tot alles binnen is ..."  Dat horen wij regelmatig.  Kort en bondig : dan zal u heel lang wachten.  Onze collecties worden voortdurend aangevuld, leveringen gebeuren het hele jaar door, er zijn twee seizoenen maar de modellen worden nooit allemaal samen geleverd.  Daarom is het veel leuker om regelmatig eens te komen kijken want weg is weg. Alles wordt in beperkte hoeveelheden aangeboden, net omdat u uniek bent en u iets bijzonders verdient.  Wilt u echt dat éne setje, jurkje, die combinatie : dan komt u zodra ik de levering heb aangekondigd.  Drie maanden later is vaak te laat ...  maar misschien gaat uw hart dan wel sneller slaan bij één van onze andere  suggesties ?

Aan u om het in alle rust en privacy te ontdekken.

U bent van harte welkom !